StartseiteHomeStartpagina

Welkom bij de informatiepagina van de organisatie Asociatia ADOR Botosani

space

Dierenopvangcentrum voor zwerfhonden en katten in Botosani (Roemenië) en omliggende streken.Ador is een kleine dierenorganisatie in het noorden van Roemenië dat ligt aan de rand van Botosani.

In Botosani zijn een heel groot aantal honden en katten die op straat leven en zwerven. Ze zijn achtergelaten omdat de eigenaars niet meer willen zorgen voor deze dieren. Sommige eigenaars kunnen de kosten niet betalen voor het voer of de dierenarts.

Veel van de honden en katten zijn niet voorbereid voor het harde leven op straat, in de velden of bossen. Ze kunnen niet overleven omdat ze vaak te jong, te oud of te zwak zijn. Honden sterven in Botosani vaak door dat ze gemarteld worden of omvergereden worden door een auto. Andere dieren hebben dan geluk om net op tijd gevonden te worden of beter gezegd gered te worden door de mensen van Ador.

Ador probeert zwerfhonden en katten in nood te helpen door hun te voorzien van een veilige slaapplaats, eten en medische verzorging.

In de shelter of bij de thuis van een Ador lid wordt er gezorgd voor de dieren - tot er een dierenliefhebber hen een veilige nieuwe thuis aanbied. Eén van de vele taken van Ador is het bewaken van de eetplaatsen. Hier krijgen de zwerfhonden en katten voedsel en medische zorg.

Ador wilt er ook voor zorgen dat de dieren gesteriliseerd of gecastreerd worden zodat er geen overvloed komt van pups of kittens. Deze campagne is super belangrijk voor Ador!

Ze nemen ook de verantwoordelijkheid om met buren, andere inwoners van Botosani en ook met de jeugd te praten over de dieren. Ze geven educatieve lessen op scholen en doen projecten omdat dit de enigste manier is om mensen hun gedachten te veranderen over de huidige situatie van de zwerfdieren.

De afgelopen maanden is de shelter gegroeid. Maar het is nog lang niet klaar. Ze overleven momenteel enkel van donaties.

Op de volgende pagina's willen wij jullie graag voorstellen hoe Ador te werk gaat en kennis laten maken met de projecten. Jullie zullen ook honden en katten kunnen zien die momenteel in de zorg zijn van Ador.

Aangezien de website nog in de maak is zal het continue uitgebreid en ge-update worden. We zullen jullie regelmatig updates en informatie geven over de vooruitgang en verbetering van de shelter evenals de nieuwe aankomsten van de honden en katten.

 

Deze website richt zich op alle geïnteresseerde mensen & organisaties
die Ador willen helpen en steunen.

space
space

Asociatia Ador